Allt går igen

Igår kväll satt jag med ena barnet som behövde lite sällskap med matteläxan och tänkte på att jag är så glad att ännu kunna vara till hjälp och stöd vid läxläsning, nattningar och funderingar över livets stora (och små) frågor. Jag ser det som en ynnest att få vara en av de viktiga pusselbitarna i barnens liv och älskar att de vill vara med oss fast vi är gamla stofiler i deras ögon. Jag kommer ju ihåg hur gamla mina föräldrar var när de fyllt 40. 😄

Att sitta bredvid, sticka lite och finnas tillhands om frågor uppstår känns inte betungande, bara trevligt. Dessutom insåg jag igår att det där med bråkräkning ändå verkar ha fastnat lite i mitt huvud när jag gick i skolan, även om det inte kändes så då. Det kanske var vid någon av de oräkneliga gånger jag satt med matteläxan och hade någon av mina föräldrar bredvid, bara tillhands om frågor skulle uppstå… 😏

/Ninna

Ett svar på “Allt går igen“

  1. ❤️

Lämna ett svar