Beskrivning på virkad väska med vågmönster

Det slog mig plötsligt att jag i förra veckan lovade er beskrivningen på den virkade väskan senare samma vecka. Beskrivningen skrev jag också mycket riktigt den veckan, men sen tänkte jag att jag skulle kolla upp virkfastheten innan jag publicerade den, och sen blev det helg och hjärnan tog ledigt. Nu kom jag alltså ihåg det, men jag är inte där väskan är så Ninna fick kolla virkfastheten åt mig.

Beskrivningen är på både en stor och en liten väska, men den lilla väskan har vi inte virkat upp än så garnåtgång  är bara en uppskattning, och storleken en överraskning… Jag tyckte ändå att det var bra att få med båda på samma eftersom det är så lite som skiljer att det blir konstigt med en helt ny beskrivning. Storleken är 30 cm på höjden räknat från botten och uppåt (alltså själva sidan på väskan) och bredden är 40 cm när man mäter väskan liggande (alltså 80 cm i omrets).

Nu hoppas vi få se några väskor i nya härliga färgkombinationer! Beskrivning hittar ni här: Virkad väska med vågmönster

Lycka till!

/Emma

Lämna ett svar