Parallella projekt

Jag har lite svårt att bara ha ett handarbete igång samtidigt. Just nu har jag tre som jag kan variera emellan.

Det första är till en kommande skyltning. En klänning stickad i Tynn Line från Sandnes med virkade detaljer. Den blir i en härlig färg som jag tycker är gul. Min 9-åring tycker däremot att den helt klart är grön. Efter en stunds debatt slog jag upp färgnumret och konstaterade att den heter – gulgrön! Friden återställd. 😄 Fint blir det i alla fall.

Detta mönster i denna färg blir det. (Bilder lånade av Sandnes).

Nästa projekt är en virkad kudde i Jasmine från Kinna Textil. Den är designad av Systrar Å Sånt, dvs Emma och mig. I detta fall av Emma. Här gör jag den i en helt ny färgställning som jag plockade ihop igår. Tror det kommer att bli en fin färgkombination.

Kuddens framsida
…och baksida.
Här är färgerna jag har valt.

Sist men inte minst håller jag på med en tröja som ska bli alldeles min egen, stickad i garnet Bonnie från Permin. Jag stickade ett linne i Bonnie till skylten här i våras och det var helt fantastiskt trevligt att sticka i. Detta trots att jag egentligen inte är särskilt förtjust i bandgarn, men jag är väl inte sämre än att jag kan ändra mig. 😄  Cerise är helt klart en underrepresenterad färg i min garderob.

 

Den här tröjan blir det…
…men i cerise som sagt.

Jag vet att jag inte är ensam om detta syndrom. Har du också flera parallella projekt på gång? Dela gärna med dig i kommentarerna.

/Ninna

Lämna ett svar