Hur vi resonerar kring bloggen


Så blev det ett sånt där långt uppehåll igen. Varför? För att det har varit mycket annat som vi har prioriterat istället. Bl.a. har vi båda åkt på varsin semester med våra familjer, vi har haft skolavslutningar och varit på allehanda kalas och firanden. Men vi har också haft mycket att göra med våra övriga sysslor så vi har inte skämts ett dugg för att vi tänkt på oss själva emellanåt, fast vi har haft dåligt samvete för att vi inte meddelat på bloggen att vi nedprioriterat den några veckor.

Nu är vi i alla fall igång igen och vi har kollat lite vad som verkar läsas mest på bloggen. Dels är det självklart alla inlägg som vi länkar till från Facebook och Instagram, men vi publicerar ju många inlägg utan att länka för vi vill inte fylla flödet med blogglänkar. Ni vet väl att det går att prenumerera på inlägg? Då klickar man på det lilla kuvertet längst ner på sidan och fyller i sin mailadress så får man ett mail varje gång vi publicerar nåt. Annars tycker jag att ni kikar in på bloggen med jämna mellanrum för vår föresats är att blogga 1-2 gånger/vecka, men ibland blir det mer, ibland mindre.

De inlägg som också läses mest är de med stick- och virkbeskrivningar, så det ska vi lägga mer energi på. Jag har redan några på lut som kommer då och då framöver. Recept har vi inte publicerat så många så det är svårt att se hur populärt det är. Själv är jag inte alls intresserad av matlagning och saknar förmågan att ”slänga ihop nåt”, så om jag får recept som är enkla och goda så blir jag jätteglad. Därför delar jag gärna med mig av mina favoritrecept av den händelse fler är som jag.  Tips och fakta om handarbete och material har vi heller inte publicerat så mycket av men vi tror att det är uppskattat så det blir nog mer sånt.

Vad gäller familjen har vi som policy att vi håller problem och privata händelser just privata men gärna delar med oss av vardagliga händelser, för självklart består våra liv precis som alla andras av både vardagslunk, glädjeämnen och problem, även om vi inte skriver om allt. Vår hållning är att inte lämna ut barnen för mycket då de själva är för unga för att förstå följderna av att finnas på nätet. Våra vuxna familjemedlemmar får däremot finna sig i att både bli omnämnda och se sig själva på bloggen, men de har inte protesterat hittills 😄

Vad vill ni gärna se mer av på bloggen?

/Emma

2 svar till “Hur vi resonerar kring bloggen“

  1. Sara Lilja Visén skriver: Svara

    Mönster är ju alltid roligt att se, tycker jag. Och allmänna reflektioner kring livet, stickning, garn, ull, etc. Kanske lite tips på evenemang i närheten som tangerar era intressen?

    Nu spånar jag bara, förstås. Jag kommer läsa bloggen vad ni än skriver ändå! 🙂

    1. Tack Sara! 😊

Lämna ett svar