Påskledig helg

Jag har varit ledig. Ledigt på riktigt! Jag har inte:
1. Jobbat
2. Tänkt på att jag borde jobba
3. Tänkt på jobbet (jobben) i princip alls.

Jag lever min dröm och jobbar med det jag vill och trivs otroligt bra med både Garner Å Sånt och med mitt konsultarbete som jag också gör. Dock tror jag att det är viktigt att ta en paus ibland. Att hänga med nära och kära, bara vara och ladda batterierna. Därmed inte sagt att jag är särskilt bra på det. Idéer behöver fångas och det är lika bra att göra saker direkt man kommer på dem. Men den här påskhelgen har jag lyckats. Jag har sått fröer med barnen, firat påskafton med min och Emmas familj hemma hos mamma och pappa, lyssnat på dottern som sjungit med sin kör, avnjutit afternoon tea på Färna herrgård  (kan verkligen rekommenderas!), tittat på film, pratat och verkligen umgåtts med min familj. Mobilen har fått vila.  Lyckades till och med förlägga den ett par gånger. Ringsignalen har varit avstängd och jag har tagit ytterst få bilder. Detta är helgens skörd.

En del av sådden.

Påskmiddag hos mamma och pappa.

Imorgon är det dags att öppna butiken igen, pigg och utvilad, och det är inte utan att det börjar klia lite i fingrarna nu. 😊

/Ninna

Lämna ett svar