En ledig helg

Den här helgen har jag varit ledig. Eftersom vi har lördagsöppet i butiken känns det nästan lite lyxigt att vara ledig två dagar i rad.

Vi gjorde en deal har hemma. Om vi alla hjälpte till att röja på lördagen på lovade jag att titta på Melodifestivalen med barnen och maken blev lovad att slippa. 😊 Det visade sig vara en bra idé. Alla nöjda och glada. Jag är ingen mellofantast, men det var det värt.

När jag inte jobbar i butiken jobbar jag som projektledare och förvaltningsledare på ett konsultbolag. Det är ju bra att kunna använda de verktyg och knep vi använder på jobbet även hemma. Alltså gjorde vi en på kallad scrum board. Vi skrev upp allt vi skulle göra så postit-lappar och satte upp dem på en dörr. Vartefter vi satte igång med uppgifterna på lapparna flyttade vi dem till en ny kolumn med pågående aktiviteter och då en lapp var klar flyttades den till färdig-kolumnen. Det finns en barnslig tillfredsställelse att se att arbetet går framåt! Tyvärr glömde jag bort att fota då telefonen har fått vila så mycket som möjligt i helgen.

Välstädat skafferi

Vi blev klara med det vi tänkt och idag har vi varit ute i snön.

Sverigemössa på.
Grönska i det vita.

Nu har nästa stickprojekt påbörjats. En kofta i storlek 6-7 år i det underbara garnet Baby Bamboo från Sirdar. Älskar den milda gula färgen!

Kofta på gång. Den gula färgen är ljusare i verkligheten.

Imorgon är det måndag. Då står butiken på schemat igen! 😀

/Ninna

Lämna ett svar