Det känns som höst

Under alla mina yrkesverksamma år har jag rest mycket. Mest till Stockholm, men under några år även till andra orter. Den absolut vackraste årstiden att resa på är hösten. En höstmorgon med hög, klar luft och solens strålar nära horisonten är svåröverträffat. Nu njuter jag fortfarande av höstmorgnarna. Både när jag sitter i bilen på väl till butiken och när jag tar en morgonpromenad i skogen hemmavid. Det är så andlöst vackert ibland.

Höstens färgskala är ju dessutom en klar favorit. Grönt, rost, rött… Naturen färgsätter ju bra på egen hand.

Igår när jag skulle köra till butiken hade jag en vacker grön besökare på ena framhjulet. 😊

Dessutom kan man ju använda naturen till ögonfägnad även inomhus. Den här hängande prydnaden snodde jag ihop av en gammal bukettstomme som jag lindade med brunt Zpagettigarn och grön Merinoull som var över från några tidigare projekt. Sist men inte minst knöt jag fast några rönnbärsklasar. Vackert i all sin enkelhet tycker jag!

Jag ska nog göra en till att hänga upp hemma. Det får bli en sväng till skogen imorgon också för att samla mer material.

/Ninna

Lämna ett svar