Liten semesteråterblick

Nu har jag jobbat drygt en vecka sedan jag kom tillbaka från semestern. Som egenföretagande blir det inte så lång semester och det är svårt att stänga av jobbet i tankarna, särskilt som det ju dessutom är min hobby att sticka och virka. Det är ju en himla tur att jag trivs med jobbet. 😁

Jag var ju bara tvungen.

Nåväl, på semestern har vi hunnit med att hälsa på vänner i Nordnorge ett par dagar och makens föräldrar i Norrbotten i drygt en vecka.

Vacker utsikt i Bodö
Jockfall i Kalixälven.

Alltså…jag älskar att åka bil. På riktigt! Vi har avverkat mellan 320-350 mil under dessa två veckor och jag skulle inte ha något emot att ta en sväng till. Det spelar mig ingen roll om jag kör eller åker, men med familjen som sällskap och en bra ljudbok i högtalarna så är det en del av semestern.

Vi har sett fantastisk natur (i vanlig ordning), bromsat för ett otal renar (i vanlig ordning) och varit tacksamma för att vi haft vettiga medtrafikanter (i vanlig ordning).

En albinorenkalv.

Barnen njuter i fulla drag av semestern som innehåller mycket trevligt umgänge, fiske, cykling, uppfinningar och vattenkrig när den är som bäst. Och det var den i år.

Dottern på grodupptäckarfärd.
Fiske på klipporna i Bodö.
Högtidlig sjösättning av hemmabyggt regalskepp.
En dag for vi dressintur vilket verkligen kan rekommenderas!
Kvällsfiske i Kalix.

Det finns så mycket vackert att upptäcka i vårt avlånga land. Har du något eget smultronställe som du vill dela med dig av?

/Ninna

Ett svar på “Liten semesteråterblick“

  1. Ing-Marie Lantz skriver: Svara

    Va fina bilder. Så roligt ni verkar ha haft det. Sverige är fantastiskt och inte minst Norrland.

Lämna ett svar